Devetošolci generacije 2007-2016 OŠ Janka Ribiča Cezanjevci smo v petek, 10. 6. 2016 dočakali težko pričakovano valeto. Priprave nanjo so potekale dalj časa in ravno zaradi tega smo bili še bolj nestrpni in radovedni, če bo teklo vse tako, kot smo si začrtali.

Po plesu smo zaposlenim in staršem sporočili zahvale za njihove spodbude, trud, pomoč… Ga. ravnateljica Brigita Hojnik, ga. razredničarka Jasna Lampreht in predstavnik staršev g. Danilo Belak so nam s svojimi besedami dali še večjo motiviranost za doseganje naših sanj in ciljev v prihodnosti.

Da pa ne bi pozabili vseh prijetnih, zabavnih in pomembnih dogodkov našega šolanja, so s kvizom poskrbele naše razredničarke od 1. razreda dalje: Klavdija Sever, Manja Gospodarič, Karla Ramšak, Nataša Pušenjak in Marija Majcen.

Skupaj smo prehodili 9 stopnic, sedaj pa je napočil čas, da se podamo naprej, vsak po svoji poti, saj ima vsak od nas svoje sanje in cilje. Na te poti bomo s sabo odnesli lepe spomine. Saj, če verjameš vase, ni nobena pot pretežka.

 

Zapisala: Neja Gospodarič

Foto: Katja Nemec, Jasna Lampreht, Luka Lah

Več na blogu Vas zanima …

[Not a valid template]