6. 4. 2017 je bilo v Gornji Radgoni regijsko tekmovanje šolskih ekip prve pomoči. Ekipa pod vodstvom Kaje Bratuša in njenih članov Anje Pušenjak, Lare Slana, Alena Žinka in Maše Rubin ter rezervnih članov Nuše Novak in Sandre Kuster ter mentorstvom Jasne Lampreht so usvojili 3. mesto.

Tekmovanja so se kot modeli poškodovancev udeležili tudi Marcel Stojnšek, Sara Šalamun, Patrik Munda, Aljaž Marinič, Stina Žnidarič, Ivon Balažič, Žiga Lotrič in Nina Gutman.

Čestitamo!

Zapisala: Jasna Lampreht

Dodatek k članku
Ta teden, v četrtek 6.4.2017 je na sejmišču v Gornji Radgoni potekalo regijsko tekmovanje iz prve pomoči, ki je potekalo v dveh delih, pisnem oz. teoretičnem in praktičnem delu. Zbralo se je 10 ekip iz UE Ljutomer in UE Gornja Radgona. Naša šolska ekipa prve pomoči Cezanjevci si je tako s pridnimi predhodnimi vajami, veliko volje in strpnosti, pod vodstvom mentorice Jasne Lampreht prislužila 3. MESTO (UE Ljutomer). Prvo mesto je zadesla Gornja Radgona, drugo mesto pa učenci iz Negove (UE Gornja Radgona). Člani naše ekipe smo za dosežen rezultat zelo veseli. Ob enem pa se strinjamo, da ni pomembno kdo je prvi, drugi ali tretji. Kar resnično šteje je pridobljeno znanje s katerim bomo lahko nekoč, nekje pomagali ljudem ali jim celo reševali življenja.
Zapisala: Anja Pušenjak

Foto: Miro Lotrič