Spoštovani učenci in starši!

Kot smo vas že obvestili, je vlada RS sprejela sklep, da od 9. 11. 2020 poteka vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah za vse učence na daljavo.

Strokovni delavci smo na izobraževanje na daljavo pripravljeni. Vemo, da bi bilo veliko bolje, če bi pouk lahko potekal v šoli, vendar, žal, to v tem trenutku pač ni izvedljivo.

Zato bomo mi v šoli dali vse od sebe, da bo tudi pouk na daljavo uspešen. Zavedamo se, da boste zato tudi starši dodatno obremenjeni, predvsem pri mlajših učencih. Trudili se bomo, da vam bomo čim bolj olajšali stvari. Naši učitelji so v mesecu septembru in oktobru učence že pripravljali na delo na daljavo in prepričana sem, da nam bo šlo dobro.

Pouk bo potekal po urniku. Vsa navodila in informacije, kako bo potekal pouk na daljavo, boste prejeli učenci razredne stopnje od razrednikov po elektronskih sporočilih, učenci predmetne stopnje pa v ponedeljek, 1. šolsko uro (7.30), preko ZOOM povezave.

Pred nami je zahtevno obdobje, ki si ga nismo sami izbrali. Prepričana sem, da ga bomo, ob trudu vseh vpletenih, uspešno prebrodili.

Držite se in pazite nase. Skupaj bomo zmogli!

Ravnateljica: Brigita Hojnik