Drage učenke in učenci, spoštovani starši, dobrodošli v novem šolskem letu 2021/22!

Prepričani smo, da ste se čez poletje dodobra odpočili, predvsem pa ste poskrbeli za svojo varnost in zdravje, in se pripravljeni vračate v šolske klopi. Vsi zaposleni se veselimo, da se bomo ponovno srečali v šolskem okolju, kjer si bomo ob upoštevanju priporočil NIJZ, ZRSŠ in MIZŠ prizadevali za zagotavljanje zdravja in varnosti v najvišji možni meri slehernega posameznika.
V šolo vstopajo izključno učenci in zaposleni. Drugi vstopajo v šolo le izjemoma in zgolj po predhodnem dogovoru ter ob upoštevanju navodil in priporočil NIJZ.

V sredo, 1. 9. 2021 se bo POUK ZAČEL:

  • za učence: od 2. do 9. razreda ob 7.30 (2., 3. in 4. razred pred glavnim vhodom pred šolo; 8. in 9. razred pred spodnjim vhodom pri telovadnici). Učence posameznih oddelkov bodo ob navedeni uri sprejeli razredniki, nato pa skupaj z učenci posamično vstopali v šolo.
  • za učence 1. razreda in njihove starše ob 8.30 (v telovadnici).

Zjutraj avtobus pobira na postajah kot običajno. Prvi šolski dan bomo končali ob 10.20 in takoj bo razvoz učencev domov s šolskim avtobusom v vse smeri. Prvošolci gredo domov skupaj s starši.

Prvi dan boste potrebovali copate, beležko, mapo, pisalo in tako kot vsak šolski dan veliko dobre volje, želje po znanju ter kup prijetnih počitniških vtisov. Prejeli boste tudi komplete učbenikov in učnih gradiv.

Prvi dan NE BO kosila, organizirano pa bo podaljšano bivanje za učence od 2. do 4. razreda do 13.00 ure.

Skupaj z vami se veselimo začetka novega šolske leta.

 Ravnateljica: Brigita Hojnik