Začetek novega šolskega leta 2020/2021 je pred nami. Veseli smo, da se bodo 1. septembra vrata naše šole odprla za prav vse učence.

Šolske dejavnosti bodo v šolskem letu 2020/2021 potekale po tako imenovanem modelu B, kar pomeni, da se bodo v šoli šolali vsi učenci v skladu z veljavnim predmetnikom oz. se bo izvajal obvezni in razširjeni program, vendar bodo še vedno veljale določene usmeritve in priporočila NIJZ-a, ki jih bo potrebno upoštevati.

Torej, z učenci od 2. do 9. razreda se vidimo v torek, 1. 9. 2020, ob 7.30 uri, z učenci 1. razreda pa ob 8.30 uri.

  • Učenci 1. razreda – učilnica 1. razreda, razredničarka Karla Ramšak.
  • Učenci 2. in 3. razreda počakate na šolskem dvorišču, saj vas bosta tam pričakali vaši razredničarki. Razredničarka 2. razreda bo Milena Novak in razredničarka 3. razreda Klavdija Sever.
  • Učenci od 4. razreda do 9. razreda pa gredo ob prihodu v šolo vsak v svojo matično učilnico.
  • 4. razred – modularni objekt, razredničarka Manja Gospodarič/Tadeja Žalar (učiteljica Manja je v bolniškem staležu in jo do vrnitve nadomešča učiteljica Tadeja);
  • 5. razred – učilnica 5. razreda, razredničarka Nataša Pušenjak;
  • 6. razred – učilnica matematike, razredničarka Marija Majcen;
  • 7. razred – učilnica biologije, razredničarka Jasna Lampreht;
  • 8. razred – učilnica tehnike, razrednik Damijan Šumak;
  • 9. razred – učilnica slovenščine, razredničarka Karmen Rauter.

V torek, 1. 9. 2020, zjutraj učence pobira šolski avtobus po običajnem in ustaljenem urniku po postajah. Učenci morajo na avtobusu uporabljati zaščitno masko.

Ta dan bodo učenci zaključili ob 10.15 uri. Avtobus domov pelje v vse smeri. Še vedno pa se priporoča, da učenci prihajajo v šolo in domov peš, s kolesi ali lastnim prevozom s starši.

Ta dan ne bo podaljšanega bivanja in kosil.

Trenutne razmere zahtevajo od nas veliko strpnosti, discipline in poguma. Obnašali se bomo zaščitniško do sebe in drugih. Lahko rečemo, da imamo srečo, saj smo vse to preizkusili že ob koncu prejšnjega šolskega leta (razkuževanje, zaščitne maske, primerna razdalja,…).

Vodstvo in vsi delavci šole se bomo potrudili, da bomo kvalitetno in na čim bolj prijazen način uspeli realizirati zastavljene načrte za to šolsko leto.

Prav tako vas prosim za veliko mero razumevanja in strpnosti, saj namreč zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne moremo napovedati poteka dejavnosti v prihodnje. S skupnimi močmi bomo ZMOGLI tudi v tem šolskem letu! Želim si, da bomo tudi tokrat vzdrževali in negovali kulturo medsebojnega spoštovanja in zaupanja.

Naj nam bo novo šolsko leto naklonjeno, predvsem z zdravjem in spoznavanjem novih učnih vsebin.

V imenu vseh delavcev šole,

Brigita Hojnik, ravnateljica