Spoštovani učenci, spoštovani starši!

Za nami sta dva meseca šolskega dela.

V zadnjem tednu, od 19. 10 2020 do 23. 10. 2020, smo ponovno izvedli pouk na daljavo za učence od 6. razreda do 9. razreda. Ta teden smo se preizkusili z vsakodnevnimi izzivi na področju izvajanja pouka na daljavo, soočanja s težavami na Arnesovem strežniku, z vklapljanjem v spletne učilnice in s spletno komunikacijo. Dokazali ste da zmorete in si želite, zato vam je to uspelo. Delo na daljavo je steklo zahvaljujoč vaši vztrajnosti in doslednosti, naporom in prizadevanja učiteljev ter strpnosti in razumevanja s strani staršev.

Učenci, ponosni smo na vas.

Pred vami, dragi učenci in učenke, so jesenske počitnice. Letos drugačne, najbrž manj brezskrbne in razposajene, a vendarle počitnice. Preživite jih s svojimi najdražjimi, ob ustvarjanju, igrah in ob stvareh, ki jih najraje počnete. Ob tem pa poskrbite za varnost in za svoje zdravje.

Kako bo potekal vzgojno-izobraževalni proces po enotedenskih jesenskih počitnicah trenutno še ni znano, vendar smo prepričani, da smo vsi skupaj dobro pripravljeni, pa karkoli nas v novembru že čaka. O navodilih, ki jih bomo prejeli, vas bomo sproti obveščali na šolski spletni strani in tudi preko razrednikov.

Dragi učenci, spoštovani starši, želim vam miren in v največji možni meri sproščen teden. Poskrbite zase, za svoje najdražje in ostanite zdravi.

Z željo, da se razmere čimprej umirijo in se vrnemo za šolske klopi, vas lepo pozdravljam.

Ravnateljica: Brigita Hojnik