Miša Makoter, učenka 7. razreda naše šole, je poslala članek in slike in nam tako nakazala kako preživeti počitnice. Predvsem sproščeno, zabavno …

Šport je za vsakega posameznika zelo pomembna stvar. Pomaga nam, da ostajamo zdravi in gibljivi, lahko pomaga, da pozabiš na pritisk v šoli ali pa ga spremljamo na televiziji, do navijamo za naše športnike.

Tudi jaz sem preizkusila že mnogo športov. Rada in dobro plavam, se vozim s kolesom, rolam, rolkam, rada igram odbojko in badminton in tudi tečem rada. Najraje pa treniram twirling, ker pri tem izvajam gimnastiko in še figure s palico.

Slovensko olimpijsko baklo so pripeljali v Ljutomer 24.6. 2021, na zadnji dan pouka. Naša trenerka Katarina Verzel je mene in Kristino Nushol (7.r) vprašala, če želiva sodelovati pri teku z olimpijsko baklo in sva takoj bili za to. Ker je bilo zelo vroče, so prihod bakle izvedli v parku 1. slovenskega tabora, kjer je vsaj malo sence. Najprej je imela govor županija, nato pa je 15 klubov s svojimi predstavniki odteklo po en krog v parku, z baklo na čelu in ostali z zastavami. Tako smo pokazali podporo vsem športnikom v Sloveniji, predvsem pa najboljšim, našim olimpijskim tekmovalcem.

Čeprav je bilo zeloooo vroče (36 stopinj v senci), so vsi športniki bili dobre volje in tako tudi naš twirling klub. Vesela sem bila, ko sem videla, da v tako majhni občini, kot je Ljutomer, lahko treniraš toliko športov!